Pusztakovácsi kutya mentés!
 


A Menhely az Állatokért Alapítványhoz érkezett egy segélykérő levél.

Tisztelt Menhely! Pusztakovácsiban jártam a napokban, és szomorúan tapasztaltam, hogy a Fő u. 43-as szám alatti lakóház udvarán egy ki éhezett kutyust volt szerencsém találni, akinek már a hátát belepték a kukacok. A szomszédok elmondása szerint, Ezt a Kutyát A gazdája, aki egyébként nem abban a házban tartózkodik, ahol a kutyus van, Horvátkútról hozták, A Marcali állat menhely nevű alapítványtól. Nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni, tegnap volt szerencsém nekem is látni az ebet, és gyakorlatilag eléggé le volt már robbanva szegény. Adok egy telefonszámot, amin elérhető vagyok általában, Erre a mail címre is lehet válaszolni esetleg.A bejelentést fogadtuk, és intézkedtünk.

A Menhely az Állatokért Alapítvány felvette a kapcsolatot a Marcali menhellyel. Ahol Makai István /Ebrendészeti telepvezető/ az Assisi Szent Ferenc Alapítványtól vette a hívásunkat, aki azonnal intézkedett és kiment a helyszínre. Az intézkedést a Marcali Rendőrkapitányság és a Marcali ebrendészet végezte, a gyógyítását a Marcali Assisi Szent Ferenc a hontalanná vált állatokért alapítvány EÜ karanténjában végezték.

Ez a mentés bizonyítja, hogy ha az állatvédő szervezetek összefognak és segítik egymás munkáját akkor egyszerűbb a mentés. A Menhely az Állatokért Alapítvány és a Marcali Assisi Szent Ferenc Alapítvány kölcsönösen segíti egymás munkáját a jövőben is.

A kutyus jelenleg örökbe fogadóra vár.Szabó Attila

Menhely az állatokért alapítvány

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu