Lakos György köszönete
 


A kecskeméti erdőben talált babakutyák, a cibakházi kutyusok, a székkutasi rémtelepen tartott, a sátoraljaújhelyi árvízben veszélyeztetett, a Devecser-Kolontár-Somlóvásárhelyi vörös iszap katasztrófában megsérült állatok megmentése csak úgy volt lehetséges,hogy van összefogás, együttműködés a magyar állatvédelemben. Az állatvédőknek, szervezeteknek és aktivistáknak is nagyon sokat jelent, hogy van egy szervezet, akire mindig lehet számítani!!!

A Menhely az Állatokért Alapítvány / Kecskemét azok akikre mindig lehet számítani, ha segítség kell. Lehet éjszaka, vasárnap, karácsony, családi ebéd, mindegy ha mentésről van szó, lehet hívni Tőzsér Judit alapítványi elnököt, ők segítenek.

Ha elfogyott az élelem, ha azonnali gyógyszer parvos kiskutyáknak, fuvar kell, ha lakbér ideiglenes megőrzőknek,hogy ne dobják utcára a mentett kutyusokkal, ők segítenek. Ők voltak az egyetlen szervezet akik az elkobzott lajosmizsei lovak segítségére siettek, szombati napon 2 x 40 liter infúziót összeszedni az országban nem akármilyen teljesítmény.

- De lehetne sorolni bármeddig.... ha baj van akkor őrájuk lehet számítani. De ezen felül, ha szakmai anyagok készülnek az állatvédelemről, akkor ők azok akik azonnal hozzászólnak,elmondják szakmai véleményüket, tapasztalataikat, tudják, hogy az állatvédelem, nem csak abból áll kimentünk egy kutyák az utcáról, hanem ez egy nagyon komoly szakma, állategészségügyi, rehabilitációs, szocializációs, adoptációs, szervezési feladatok vannak, oktatás-nevelés a felelős állattartásra. Ezek együtt jelentik az állatvédelmet,amely csak összefogásban tud megvalósulni.

Mindenki nevében - aki eddig és ezután segítséget kapott - szeretnénk köszönetet mondani a Menhely az Állatokért Alapítványnak és Tőzsér Judit vezetésével minden munkatársának a rengeteg segítségért és sok sikert, sok sikeres mentést kívánunk további munkájukhoz.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu