Köszönőlevél Bundás Barát Állatvédő Egyesület...
 


Feladó:..........@gmail.com>
Dátum: 2014. május 10.
Címzett: menhely@menhely.eu
Tárgy: Köszönet
Sziasztok,
Anikó vagyok az újonnan megalakult Bundás Barát Állatvédő Egyesület Elnöke.

Köszönetet szeretnék mondani, hogy az elmúlt időszakban másodjára is ti voltatok az egyetlenek, akik megkeresésünk után egyedüliként válaszoltatok és szinte azonnal segítségünkre siettetek, és még adományt is vittetek Terike állatainak.

Állatvédő egyesületünk állatot befogadni nem tud, mi helyben, szegény körülmények között élő, de állatbarát embereknek és állatainak próbálunk segíteni, ezért is jelent nekünk sokat, ha vészhelyzet esetén segítséget kapunk elhelyezés ügyben.

Első alkalommal 2013 karácsonyán, mikor Tiszasason lakó Terézia haldokló kutyusát még az esti órákban kórházba vittétek, majd május 9-én, amikor is Terézia által talált kutyust, akit nem tudott biztonságba helyezni, gondozásba vettétek. Az elmúlt pár év állatvédelemben való jelenlétem óta, nagyon ritkán találkoztam ilyen segítőkész állatvédő egyesülettel.

Terézia 22 800 Ft-ból él 5 befogadott kutyusával és 8 befogadott cicusával. Nem túlzás, ha azt mondom, kenyéren és vízen él. Az emberek nagy része, egy bolond, öreglánynak tartja, sok nála még sose járó állatvédő is elítéli, akinek nem segíteni kell, hanem megvonni tőle az egyetlent, ami életének értelmet ad, az állatokat. Akik már jártak nála és kicsit is körbenéztek, látják és érzik, hogy Terikénél a mély szegénység mellett az állatok iránti szeretet, gondoskodás jelen van. 1 kutyusának jelenleg is gazdit keresünk. mert folyton marakodnak a másik kutyussal, de őket még tudja kezelni. Viszont május 8-án hozzászegődött ez a kis kutyus, és Terézia úgy érezte nem hagyhatja sorsára. Viszont sajnos kutyusai nem fogadták el az új jövevényt és fenn állt a veszélye, hogy a kutyusok egymásra támadnak.

Teréza felkeresett nagyon sok Tiszasashoz közeli és távoli állatvédő egyesületet és menhelyet, de egyetlen egy se méltatott még válaszra se. Ekkor írtam Tőzsér Juditnak, aki szinte ismételten azonnal segítségünkre sietett. Reméljük, a kutyus jól van, kitettük az oldalunkra is a facebookon, hogy egyedüliként siettetek segítségünkre. Ha esetleg majd tudtok fotót vagy infót küldeni róla, szívesen kiírjuk oldalunkra, hogy miképpen alakult a kiskutya sorsa, miképpen érzi magát új megmentőinél, azt hiszem a sok ember, aki izgult érte örülne neki. Szeretnénk megköszönni a segítséget, és szeretnénk, ha elfogadnátok kicsiny 5 000 Ft-os adományunkat, melyet kis csapatunk dobott össze. Ezt az összeget holnap átutaljuk Bankszámlátokra Kiss Erzsébet nevéről fog érkezni, Tiszasasi segítség megjegyzéssel.

Nagyon köszönjük a segítséget

Üdvözlettel

Anikó

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu