Csoda, hogy nem fagyott halálra a megkínzott kutya.
 


http://www.delmagyar.hu/kecskemet/csoda_hogy_nem_fagyott_halalra_a_megkinzott_kutya/2262853/

Nyárlőrinc - Törött combcsonttal, nyílt sebbel találtak rá a kutyára egy árokban. A magatehetetlen állatot már szinte teljesen ellepte a hó.

- A hívásra kimentünk, a helyszínen azt láttuk, hogy a kutyust teljesen ellepte már a hó. A bejelentő nem mert hozzá érni, és azt sem tudtuk, mióta feküdt ott a kutyus - árulta el a Menhely az Állatokért Alapítvány munkatársa, Szabó Attila. Amikor kiemelte a kutyust akkor vette észre, hogy a bal hátsó lábán nagy seb található: - Azonnal orvoshoz vittük. Az röngten felvétel kimutatta, hogy a combcsontja törött. Feltehetőleg éles tárggyal ütöttek rá, ez okozta a sérülést, mivel egy nagy nyitott sebet találáltunk a lábán.

Miután megkapta a szükséges, életmentő kezelést, a kutyus hálásan nyalogatta a rajta segítők kezét.

A mentett kutya állapotát stabilizálták, és meleg helyen éjszakázott. Amennyiben sikerül műteni, akkor a kutyus lába megmarad, legrosszabb esetben viszont amputálni kell. Jól viselte az utat a kezelést, és nyalogatta megmentői kezét. A kutyus jelenleg várja az örökbe fogadóját három vagy négy lábon, de ő hűséges társa szeretne lenni valakinek.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu