Élve dobták ki a kukába az újszülött kutyusokat
 


http://www.delmagyar.hu/kecskemet/elve_dobtak_ki_a_kukaba_az_ujszulott_kutyusokat_-_foto/2266882/

Kecskemét - Élve dobtak ki két újszülött kölyökkutyát a Mátyás körút egyik hulladékgyűjtőjének konténerébe. A Menhely az Állatokért Alapítvány ezúttal is segített.

Szabó Attila, a Menhely az Állatokért Alapítvány ebrendészeti telepének vezetője arról tájékoztatta a delmagyar.hu-t, hogy hétfőn egy bejelentés alapján mentek ki Kecskeméten, a Mátyás király körút 58. szám melletti hulladékgyűjtőhöz, ahol egy konténerben hallottak hangokat. A bejelentés arról szólt, hogy cicák vannak a kukában.

- A helyszínre érve nehezen találtuk meg azt a szatyrot amit csak onnan ismertünk fel, hogy "mozog" látszott rajta, hogy abban lehetnek a kicsik, mert olyan volt mintha lélegeznének benne. Az elkövető csomót kötött a szatyorra és homok volt vagy virágföld benne. A kutyák pár naposak és a minimális esélyt sem adta meg az elkövető annak érdekében, hogy túléljék. De szerencse a bejelentőnek jelenleg egy anyakutya gondoskodik a kicsikről, akik már ki is voltak hűlve. Bízunk abban, hogy túlélik - mondta Szabó Attila, aki munkatársaival eddig már több száz kutya életét mentette meg a városban.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu