Ovisok adományoztak az árva kutyusoknak
 


Májusban, a Menhely az Állatokért alapítvány szervezésében, a Nevelt Ebek Kecskeméti Kutyasuli közreműködésével, a kutyusokkal ismerkedtek a Mátis Kálmán utca óvodásai.
A program sikerét bizonyítja, hogy a gyermekek, az óvodapedagógusokkal és a szülőkkel közösen, adománygyűjtést szerveztek a menhely árva kutyái részére.

Az adományokat csütörtökön adták át a menhely telephelyén. A szülők, nagyszülők és óvónők kíséretében érkezett gyerekek maguk „cipelték” be a rengeteg hasznos dolgot.

Boldogan pakolták ki a pórázokat, nyakörveket, szájkosarat, kutyatápot és eledelt, melyeken megjelölték, hogy melyik csoport gyűjtötte azokat.

A kipakolást követően, a menhely munkatársai körbevezették őket a telepen, megnézték a kennelekben lévő kutyusokat, akiket jutalomfalatokkal is kényeztettek.

A kutyusokhoz a tanultakhoz mérten közeledtek, amit öröm volt látni.

Ezután játék következett az alapítvány kutyajátszóterén, ahol egy kutyussal ismerkedhettek és szaladgálhattak a kicsik.

A látogatás végén a menhelyesek egy kis édességgel kedveskedtek a gyerekeknek, melyet szigorúan csak ebéd után fogyaszthattak el, de voltak, akik nem tudtak ellenállni.

A Menhely az Állatokért alapítvány köszönetét fejezi ki az óvodásoknak az adományokért, egyben elismeréssel tartozik az szülőknek, nevelőknek, hogy a gyermekeket, az állatok szeretetére, a róluk való gondoskodásra, ezáltal a felelős állattartásra nevelik.

Korábbi beszámolónkat itt tekinthetik meg.

Nevelt ebekkel ismerkedtek az ovisok >>

OVISOK A KUTYUSOKÉRT! >>

A látogatásról készült felvételek.

 
 
 
 

Bővebben
 


 
A Kecskeméti Televízió felvétele

Get the Flash Player to see this player.

  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu