Mákos gazdira vár!
 


Megérdemli a kutyajó életet!

A Mákos névre keresztelt kutyus 2012. április 18-án újjászületett. Őt, és több társát a Bács-Kiskun Megyei Állatvédelmi Őrszolgálat kobozta el, rossz tartás miatt.

Mit is nevezünk rossz tartásnak? Egy rövid, kb 1m-es láncon, étlen-szomjan, menedék nélkül tengették mindennapjukat egy kecskeméti tanyán. A lánc kissé felsértette a nyakán a szőrét, bőrét, persze ez nem lett kezelve. Valószínű kölyökkorától ez a vas tartotta „fogságban”, figyelmen kívül hagyva a kutyus növekedését. Elképzelhető, hogy ha nem érkeznek meg a megmentők, hónapokon belül bele is nőtt volna szegény pára bőrébe. Jelenleg a Menhely az Állatokért Alapítvány telephelyén kezelik és várja, hogy végre Ő is boldogan élhessen. Mákos csak reménykedni tud abban, hogy végre valakinek Ő lesz a legfontosabb, a legjobb társ. A boldog élet titka a SZERETETBEN rejlik…hát ez olyan sok?

Mákost bátran ajánljuk kertes házba, benti tartásra pedig termete miatt. Aprócska odafigyeléssel és törődéssel még a szobatisztaságra is napokon belül meg lehet tanítani.

Érdeklődni lehet felőle a Menhely az Állatokért Alapítvány telephelyén, Kecskemét Kisfái 211/a szám alatt, vagy a 0620/577-56-17-es telefonszámon és az info@menhely.eu e-mail címen.

További infók és képek: http://menhely.eu/?r=30&kid=1773&page=1

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu