Reni története
 


A remény napja

Reni egy igazán gyönyörű, fajtájához híven nagyon intelligens német juhász szuka kutyus. Életének nagyobb részét családban töltötte, egy kedves kis ház kertjében. Feladatát tökéletesen végezte, hőn szeretett gazdáit védte az idegen betolakodóktól.

Egy napon viszont arra eszmélt, hogy egy addig számára ismeretlen autóba kellett beszállnia. Gazdái elbúcsúztak tőle, majd az ajtó bezárult mögötte. A sötét helységben egy egész életnek tűnt az út kifele a Menhelyre. De ez az idő sem volt elég számára, hogy megértse, mi is történik vele, miért kellett eljönni kedves családjától.

Napra pontosan 2012. február 2-án került be a Menhely az Állatokért Alapítvány menhelyére, ahol jelenleg is várja egy újabb gazdi érkezését, aki tűzön-vízen át kitartana Reni mellett, és mindent megtenne annak érdekében, hogy együtt élhessék le életüket.

Körülbelül egy hónapja derült ki róla, hogy daganatos beteg. Kiváló állatorvosunk megműtötte, elmondása alapján Reninek kb. 1 éve van még hátra. Olyan gazdit szeretnénk neki találni, aki a hátralévő életét tökéletessé teszi, és természetesen fel tudja dolgozni, hogy bármikor elveszítheti újdonsült kedvencét.

Nagyon szeretnénk, ha nem egy menhelyen, árván sétálna át a Szivárványhídon, hanem utolsó pillantása is kedves gazdija szemében tükröződne.

További információk és képek Reniről: http://menhely.eu/?r=30&kid=1509&page=5

Érdeklődni: Menhely az Állatokért Alapítvány, www.menhely.eu, info@menhely.eu, 70/33-19-333

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu