S.O.S. Árvíz a Sátoraljaújhelyi menhelyen!
 


A tűzoltók ma megkezdték a menhelyről a víz szivattyúzását, de Sátoraljaújhelyen ma is esik az eső... Nemrég mondta a Lánchídrádióban a Sátoraljaújhelyi Polgármester, hogy Sátoraljaújhely 1/3-a, legalább 500 ház víz alatt van és minimum 500 millió forintra becsülik a kárt... :(

Néhány jó hír a bajban (a teljesség igénye nélkül):

Ma a Menhely az Állatokért Alapítvány, Tőzsér Judit és Lakos György segítségével 11 sátoraljaújhelyi kutya került biztonságba Kecskemétre!

Pénteken a Tappancs Alapítvány kb. 6 kutyát visz Szegedre, ill. szombaton a Dobermann fajtamentők visznek élelmet és hoznak újabb 3 kutyát Budapestre!

Pénteken a Rex Kutyaotthon Alapítvány visz Sátoraljaújhelyre mobil kenneleket, és segítenek a szállításban is.

A Sátoraljaújhelyi Állatvédők NAGYON KÖSZÖNIK MINDENKINEK, aki már segített, de sajnos még sokáig marad bőven baj, segítségre szoruló állat a Sátoraljaújhelyen, TOVÁBBRA IS VÁRJÁK ÉS KÖSZÖNIK MINDENKINEK A SEGITSÉGET!!!!!

(2010. 05. 20.)

Eredeti segélykérés:

2010. 05. 17.: A sátoraljaújhelyi menhelyet ma délelőtt elöntötte a víz, a Ronyva áradása miatt a fél város víz alatt áll!

A menhelyen 93 kutya él, akiknek egy részét a kerítés mellé kötötték ki, másik része a kutyaházak tetején próbál százaz maradni...

Nagyon nagy segitség lenne, ha környéken lakók, a víz apadásáig befogadnák a bajba jutott kutyákat!

Aki segíteni tud, kérjük hívja +36-30-576-8935-ös számot!!!!

A segítségnyújtás budapesti koordinátora: Szilágyi Judit, +36-20-552-7939

BIZTONSÁGOS, KÖZVETLEN, ON-LINE BANKKÁRTYÁS ADOMÁNYOZÁS: www.adhat.hu/szerv/egyszerv/55115.html

Aki hagyományos módon szeretne anyagiakkal segíteni a Sátoraljaújhelyi Állatmenhelynek, azok kérjük a ZEMPLÉN GAZDÁTLAN ÁLLATAIÉRT ALAPÍTVÁNY 10402757-27500503-00000000 számlájára utalják át a felajánlott összeget!

Az adományokra nagy szükség lesz, ha levonul az ár: az egész területet fertőtleníteni kell, helyre kell állítani a tönkrement kenneleket, szétázott házakat, fel kell készülni a megbetegedett kutyák orvosi kezelésére...

Köszönünk minden segítséget:

Zemplén Gazdátlan Állataiért Alapítvány,

www.gazdatlankutyak.eoldal.hu

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu