Soma Mamagésa az árva kutyákat is meglátogatta
 


Kecskeméti programjának utolsó állomásaként, ismét híresség látogatott a Menhely az Állatokért Alapítvány telephelyére. Soma Mamagésa azaz Spitzer Gyöngyi nézte meg az árva kutyusokat a telephelyen.

Az Alapítvány munkatársai beszámoltak neki a menhely tevékenységéről, majd ez követően végigsétáltak, hogy közelebbről is megszemlélhesse a kis árvákat.

Mivel maga is kutya és cicatartó személy, két kutyust személyesen is megszeretgethetett.

A munkatársak meséltek neki a múlt héten behozott öreg puliról, akinek a bundája beton keményre csomósodott és a szerdai napon végre szépítkezhetett, a kozmetikus megszabadította súlyos terhétől.>>>A puliról közölt korábbi cikkünk és fotóink

Nos, Soma elsőként a kisöreggel ismerkedett meg közelebbről, majd egy rakoncátlan kis fehér kutyussal.

Kérdésünkre őszintén elmondta, hogy életében először járt ilyen menhelyen és nagyon mély, vegyes érzelmek kavarognak benne. Egyrészt sajnálattal vette tudomásul, hogy vannak olyan kutyák, akik itt élik le az életüket egy kennelbe, ugyanakkor elismeréssel szólt a telepen dolgozók munkájáról, állatszeretetéről és arról a gondoskodásról, amivel igyekszenek megkönnyíteni a kis árvák életét.

Üzenetként fogalmazta meg az emberek számára, hogy aki teheti, jöjjön el, nézze meg ezeket a kutyusokat és adjon nekik egy esélyt, hogy hűséges társa lehessen, természetesen azok, akik ezt szívből teszik, valóban szeretik az állatot.

Mindenki számára élmény volt ez a napsütéses délutáni látogatás.

A látogatáson készült felvételeket itt tekintheti meg.

 
 
 
 

Bővebben
 


Hallgassa meg a Somával készült beszélgetést.

 
Soma mamagésa riport

Soma mamagésa riport


  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu