Ismét 5 kis kutya került az utcára....
 


Szombaton (09.28.)kaptunk egy bejelentést, hogy a nagy Tesco mögött lévő földes úton kitett egy gonosz felelőtlen állattartó ember 5 kis kutyát.

Azonnal autóba ültünk és elindultunk a kutyusok keresésére. Közeledtünk a helyszínhez és láttuk gyönyörű 3 ártatlan kutyuska szaladt elénk. Gyorsan összeszedtük őket meleg helyre tettük és siettünk a hiányzó 2 szerencsétlen állat keresésére. Féltünk, hogy a forgalmas út irányában indultak el. Az E5-ös út nagyon forgalmas, elüthetik őket vagy egy nagyobb balesetet is okozhatnak. Beszéltünk a közeli tanyákon élő emberekkel , hogy nem e látták ki tette

ezt a szörnyűséget.Egy kedves hölgy elmondta nekünk, hogy ő látta de nem tudta mit tett ki az autóból,amikor elment az autó akkor látta a kis kutyákat.Kértük jelezzen felénk ha felbukkannak a kutyák.

Sajnos nem találtuk meg a 2 kis kutyát így a 3 kis drágával elindultunk szomorúan a menhely felé. Folyamatosan az járt a fejünkben, hogy mi lesz a kis kutyákkal ezeken a hideg éjszakákon.

Fázni fognak és éheznek :(

Telephelyre érve betettük a csöppségeket meleg helyre adtunk nekik enni és orvosi vizsgálat alá vetettük őket.

Délután 3 óra körül kaptunk egy telefont miszerint az egyik kedves és segítőkész szomszéd meglátta a 2 ártatlan kis állatot befogta őket és biztonságos helyre tette. Azonnal indultunk is a megadott címre. Örültünk, hogy most már megmenekült az a 2 kis kutya is. Őket is beszállítottuk a telephelyünkre és testvéreik mellett elhelyeztük őket. Így nem végződött tragédiával egy felelőtlen ember cselekedete! A bejelentő szerencsére figyelmes volt, így segítségünkre volt. Az autó típusát megmondani nem tudta de egy rendszámot kaptunk ami alapján a feljelentést megtudjuk tenni!

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani a bejelentőnek , hogy nem hagyta magára és figyelmen kívül

az 5 kis szerencsétlen állatot...Így gyakorlatilag megmentette az életüket!

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu