Zokni története...
 


Zokni vagyok. Gazdám leadott a menhelyre, mert összevesztem a kutyahaverral otthon. Két hétig karanténban voltam és nagyon rossz kedvem volt. Hosszú idő után kiengedtek a többi kutya közé, hogy közösségben legyek.

Megtanultam hogy nem szabad bántani a barátaimat.Jött egy gondozó lány ,kivitt sétálni,labdázni kezdett velem.Egyre jobb kedvem lett, nagyon megkedveltem őt. Sokat játszottunk a futtatóban. Egyszer bejött hozzám,azt hittem megint megyünk játszani,de furcsa érzésem támadt.

Nagyon örültem hogy kimegyünk,ugráltam rá,alig fértem a bőrömbe.

Az ajtó előtt egy idegen pár állt.Ők is örültek hogy láttak. A lány odaadta a pórázt az idegeneknek és bement az irodába. Én utána akartam menni.Nem engedtek,éreztem hogy itt valami bűzlik. A lány kijött valami géppel a kezében, és elkezdett villogni vele.Szomorú,de boldog is volt, ahogy rám nézett.Elindultunk kifelé a menhelyről-gondoltam indulunk játszani. Egyszer csak megálltunk egy nagy fekete autó előtt, kinyitották az ajtaját és betettek. Nem értettem. Rám csukták az ajtót, a lány kint maradt.Az idegenekkel elhajtottunk.Nem értettem..

Egy rövid utazás után, egy nagy udvart láttam. Kiengedtek ebből a gépből, "Zokni home sweet home"! Mondák valami furcsa nyelven.

Hazaértem...?! Zokni rövid története. Gazdás lett.Ő is.A jó az benne hogy a lehető legjobb helyre került Lajosmizsére egy holland házaspárhoz tanyára. Minden kutyának hasonló helyet kívánok.

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu