Arnold szívszorító története!
 


Segítségetekre van szükség ahhoz, hogy esélye legyen a gazdijához való visszajutásra!

Kérünk minden állatbarátot és jó lelkű embert, hogy segítsen Arnoldnak megtalálni a gazdáját.

Január 17-én kapott alapítványunk egy telefonhívást melyben egy kedves hölgy kérte a segítségünket. Szegedre ahogy az E5-ös útról beérünk az első körforgalomnál az autók között szaladgált két kutya. Lelkiismerete nem hagyta, hogy elmenjen mellettük , kiszállt a kocsiból és odacsalogatta a kutyusokat...akik oda is mentek. Betette őket az autóba és elkezdte hívogatni a menhelyeket. Sajnos minden honnan az elutasító válaszokat kapta. Eljutott hozzánk is. Mi mondtuk ha elhozza szívesen befogadjuk őket, bár nálunk is telt ház van, de az autók között nem maradhattak a kutyák . Sajnos mi 90km-re voltunk a helyszíntől.

Megérkezett a hölgy a kecskeméti menhelyünkre , átvettük a kutyákat, megköszöntük amiért nem hagyta őket magukra.

Este volt már így kennelbe kerültek. Január 18-án a menhelyünk orvosa megnézte a kutyákat, mindkét kutya chipes volt. Azonnal kerestük a gazdákat. Az egyik kutyuska egy foxi volt , gazdája nagy örömmel fogadta a hívásunkat, majd jött is a kis védencéért.

A másik kutyus egy 8 éves fekete közepes testű pumi jellegű kan volt. Sajnos az ő chip regisztrációja nem volt jó, a telefonszám nem megfelelő. Így levelet írtunk ami visszajött ismeretlen címzett miatt.

Elkezdtük keresni a gazdit a médián keresztül, az interneten is. Minden követ megmozgattunk amit csak lehetett, de nem vezetett eredményre. Sajnos szerencsétlen kutyus még mindig nálunk van és már nem igazán tudjuk hogyan keressük tovább a gazdit. Arnold állapotáról ítélve nagyon szerethette a gazdi, hiszen okos, ápolt, szobatiszta kutyáról van szó.

Jelenleg is kering az interneten a poszt ....olvassátok el és ha tudtok segíteni kérünk benneteket tegyétek meg! Haza kell jutnia!!!

********************************************************************

Irodai asszisztensünknek még mindig keressük a gazdáját. Arnold még január elején egy társával Szegeden egy forgalmas út mellett bolyongott. Egy állatszerető ember megállt kocsijába tette őket és elhozta hozzánk.

SEGÍTSETEK MEGTALÁLNI A GAZDÁJÁT ILLETVE A VOLT OTTHONÁT.

Szeged Budapesti út 1 Riedl Georg a gazda neve

Arnold kedves, barátságos, ápolt ivartalanított kan kutyus. SZOBATISZTA!

Bővebb infó 0620 476 9693

e-mail: info@menhely.eu

 
 
 
 

Bővebben
 


 
 



 

Támogatóink-Partnereink

 



EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu