Picur a tegnapi napon boldog volt nagyon !
 


Egy kedves Barátunk kérésének teszünk eleget.

Tegnapi napon kint volt menhelyünkön egy kedves állatbarát Barátunk! A következőt kérte tőlünk, melynek mi örömmel eleget is teszünk:)
Köszönjük szépen Gabriella Fazekasné Orosz

Kérlek, egy képpel, vagy a fenti elérhetőséggel tedd fel a Facebookra a következőket, segítve ezzel a gazdisodását: Picúrt hétvégén sétáltattam, és játszottam vele. Ő egy nagyon nyugodt, könnyen kezelhető, mégis vidám és kíváncsi kutya. Pórázon szépen sétál és figyelt arra, amit kértem tőle. Jól irányítható. Bújós, simogatásra vágyik. Idősebb ember mellé is kiváló választás. Más kutyákkal jól kijön. Nem kér mást, csak hogy legyen egy felelősségteljes, jó gazdija, aki sokat foglalkozik vele és szereti őt. Köszi szépen. Jó lenne, ha esetleg a mentorok mikor jobban megismernek egy kutyát, akkor pár mondatot írnának a jelleméről, így felhívva a figyelmet egy adott kutyára, képpel együtt fel lehetne tenni a face-ra. Köszi szépen, szia, Gabi

Ha van kedvetek gyertek ki Ti is szombatonként sétáltassatok meg egy árvát és segítsétek a gazdisodást számára. ígérem jól fogjátok érezni magatokat Ti is nem csak a kutyusok....Egy próbát megér!

Mi várunk benneteket családotokkal, ismerőseitekkel együtt!

Cím: Kecskemét Kisfái 211 Ha van kérdésetek várjuk a 201/476 9693-as telefonszámon.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu