Az Ó év margójára...
 


Az ó év búcsúzott, átadva helyét az újnak...hidegenderes kézszorítást váltva egymással egy tovalibbennő pillanatig, süketítően hangos fényjátékkal tisztelegve az érkező előtt.

Toronymagasságban előttünk egyensúlyozó papírhalmok, szüntelen csengő telefonok, Ebrendészeink napestig tartó riasztása, kígyózó aggódó és kevésbé megriadt gazdákból gyűlt sor az iroda előtt...eképpen indult ez az év Nálunk.

Az idő sebességét is leelőzve próbáltunk a rémült Angyaloknak segítő jobbot nyújtani, biztonságot kölcsönözni, otthonukat felkutatni.

Reggelire szánt kiflim csücskébe harapva délután, fényképezőgépemmel nyakamban és chipleolvasóval kezemben indultam aznap tucatjára beérkező kollégáim autója elé.

Jellegzetes fémes hanggal nyílt az ajtó, közben hallgattam az információkat...az autópályán volt, elütötték...

Homoksárga test vonalai rajzolódtak ki és váltak tökéletesen élessé a hirtelen támadt fényben...széttört lábak, a felismerhetetlenségig összeroncsolódott koponya...

A zsebembe rejtett leolvasót elemi erővel markolva próbáltam felülkerekedni vészjósló gondolataim végszálai felett, majd az ítélkezést rábíztam a sorsra, hiszen a fülemben életre kelt apró sípolás élesen jelezte az előttem heverő fiatal, élettelen test valakihez tartozását.

Lassan, pontosan ütöttem be a kapott számokat...hogy aztán merevvé fagyva, ólomsúlyos lélekkel bámuljak a monitor adta adat közepébe...

Ő Lori...Mindannyiunk Lorija...akire nem vigyáztak a "mennydörgés" éjszakájának csattogó másnapján.

Immár otthonom menedékében nézem nálunk megörökített fotóit...tele élettel, elegáns bájjal és egyedi varázzsal valamennyi...

Drága Lorink...Mi így emlékezünk Rád!

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu