Jolie és Pitt már boldogok :)
 


Gazditól fotókat illetve levelet kaptunk !

Kedves Saci!

Jövő héten, vagy max. utána feltétlenül jelentkezünk. Nálunk Bonnie és Clyde lettek, rá is szolgáltak a nevükre. Az eleje nem volt egyszerű, komoly múltat hozhattak magukkal. Bonnie nagyon agresszív volt más kutyákkal, Clydeot is nagyon elverte nálunk, két hétig külön voltak. A jó hír már akkor is az volt, hogy szét tudtam szedni őket, felém semmilyen agressziót nem mutatott.

Clyde hason csúszott a legkisebb feszültségre is. Megkerestem Szabó Attilát, a kutyasuliban az első órán Bonnie támadt - először és utoljára. Majdnem teljesen végigjártuk a tanfolyamot, tavasszal folytatjuk. Kétszer el is csavarogtak, illetve egy macska tragikus balesetben elhunyt.

A mai helyzet: bármikor visszahívhatók, bárhonnan. A kiscicánk kilopja a kaját a szájukból, és, mivel "borzasztó" kemény telünk volt, a komolyabban hideg napokon a kandalló mellett voltak állandóan, mostanában csak éjszaka. Két nap után szobatiszták lettek, hihetetlenül intelligens kutyák. A lakásban semmilyen kárt nem okoutak. Clyde egy pókhas, Bonnie el tud aludni pocaksimi közben, és időnként csintalan, mint egy kiscsikó.

Lopkodják a cipőket, megtanultak játszani, fantasztikus két kutya. A lányom barátnője birkózni akart, rájuk kellett szólni, mert Bonnie megvédte volna.

Még a jó időben egyszerre vittem a két kutyát egyedül futni, laza póráz mellett ;)

Egy percig sem bántam meg, hogy elhoztuk őket, szerintem ők sem :)

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu