Nnagyon sokat gondolok rá
 


Juditkám, Attilám, nagyon nagyon sajnálom, nagyon sokat gondolok rá, és nagyon elszomorít mindig, amikor eszembe jut a kis szomorú arca. Igen, utolsó napjaiban legalább érezhette a szeretetet, gondoskodást, már biztos meg is nyugodott, hogy jó kezekben van, jobban érezhette magát! Bár tehettünk volna érte még valamit...!

Én most állítok össze róla egy anyagot, megkeresem a Dorogi Gabit (Napló, TV2), mert szeretném, ha csinálna egy műsort, hogy Mo-on akár 9!! évig is élhet így egy kutya. Sokat beszélgettem a szomszéd nénivel, akik szerették és gondozták Macikát, majd megkeresték végül Gergőt, és olyanokat meséltek erről az emberről, meg hogy hogyan élt Maci, hogy nagyon elkeserítő. A férje bele van szabályosan betegedve, hogy Maci nem tudott életben maradni, még a telefonhoz sem jön oda... Ezt nem hagyom annyiban, amit csak tudok, megteszek, hogy ebből egy műsor születhessen!

Juditkám, Attila!

Gergőnek jött egy levél a rendőrségtől, hogy a büntetőeljáráshoz minden dokumentumot rakjon össze és küldje meg nekik. Kérlek küldjétek meg neki mihamarabb amivel ti rendelkeztek (saját orvosi papírok, illetve ahol meghalt szegénykém, onnan is a papírok), hogy az ügy minél hamarabb elindulhasson, minél hamarabb meglakolhasson ez a szemétláda! Én a nevét, adatait már leadtam "illetékeseknek", hogy kicsit elbeszélgessenek vele!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, Macikának csináltam egy gyertyagyújtást (http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/20590.kivalasztott), már szépen gyűlnek a gyertyák érte, kicsi lelkéért! Köszönök mindent, amit ti is tettetek érte, soha nem felejtem őt!

GERGŐ PEDIG KÉSZÜLT EGY GYÖNYÖRŰ MEGLEPETÉSSEL RÓLA, AMIT HA SIKERÜL A MŰSORT ELINTÉZNEM, AKKOR ABBAN MEGTUDJÁTOK TI IS! HA NEM AKKOR NEMSOKÁRA KÖZREADJUK!

Millió puszi

Erika

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu