Csavargó Mázli hazakerült!
 


1. Kedves Anikó!

Látjuk, hogy mennyire fontos Önnek Mázli kutyus sorsa, ezért próbálunk minél nagyobb segítséget nyújtani a kutyus megtalálása érdekében.

Értesítjük az ottani rendőrőrs munkatársait, hogy ha netán látják a kutyusát járőrözések, megmozdulások alkalmával, értesítsenek minket, hogy mi azonnal tudjunk szólni Önnek.

Ne adják fel, hallottunk már olyan sikertörténeteket, hogy a kutyus 60km messziről, másik városból került haza. Vannak még csodák!

Hisz a "kutya egy olyan csoda, ami nem három napig tart"!

Üdvözlettel: Szikulai Ildikó
Menhely az Állatokért Alapítvány munkatársa
www.menhely.eu

2. Kedves Ildikó!

Nem adtam fel és megtaláltam Mázlit!Tegnap hívott Tassról egy tanárnő,hogy szerinte Mázli kiséri minden reggel a yerekeket az iskolába.Hát igen,imádja a gyerekeket.:-)Reggel korán indultam és bejártam a települést,a piacnál találtam meg a kis éhenkorászt.Nagyon köszönöm,hogy próbált segíteni nagyra értékelem.:-)) Üvözlettel:Belányiné Klotcz Anikó

3. Kedves Anikó!

El sem tudtunk volna képzelni ennél örömtelibb hírt!

Most aztán tényleg vigyázzon erre a kis kincsre! :)

A segítséget elvihatottságból tesszük, a Menhely az Állatokért Alapítvány élén Tőzsér Judit elnök asszony vezetésével, hisz azért a jövőképért harcolunk, hogy egy kutya se csavarogjon árván az utcákon.

"Ha szánunk rá egy percet, hogy egy állat szemébe nézzünk, azonnal világossá válik, miért kutya kötelességünk gondoskodni egymásról."

Steiner Kristóf

Üdvözlettel: Szikulai Ildikó
Menhely az Állatokért Alapítvány munkatársa
www.menhely.eu

4. Kedves Ildikó!

Köszönöm és nagyon fogok vigyázni a kis Mázlira.Próbálom összeszoktatni az én kutyusommal,most úgy gondolom,hogy csak nálam van biztonságban.Elismerésem és tiszteletem a munkájukért.Nekem is nagy álmom,hogy kutyákkal dolgozzam, imádom őket.Kutyakiképző szeretnék lenni,de sajnos még nem találtam meg az odavezető utat.Köszönök mégegyszer mindent és sok sikert kívánok a munkájukhoz.. Üdvözlettel:Belányiné Klotcz Anikó

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu