Segélykérő levelet kaptunk
 


Tisztelt Elnök asszony!
Nagyon elszomorodtam mikor Diana mondta hogy nincs terület nincs szerződés.éjjeleket nem alszom csak sírok Ezt írtam ma mindkét polgármesternek.Tisztelt Polgármester úr !
Elnézést hogy zavarom !Nagyon aggódom a kutyák miatt ezért próbáltam segítséget kérni Ebben a segítségemre sietett annak a magyarországi egyesületnek az elnöke aki már többször segített nekem és talált egy német szervezetet aki támogasson.Azt szeretném megkérdezni hogy kaphatnák-e haladékot hogy ebbe az évbe ne kelljen elköltözni bár tavaszig?Vagy inkább ezt beszéljem meg a támogatótokkal?Tisztelettel Gabriella Ma küldöm a számlákat az oltásról.Önök eljönnek ide? .

Természetesen a segítségére sietett alapítványunk.

Feladó: G. Sz.

Címzett: Tözsér Judit

Tisztelt Judit!

Nagyon szépen köszönöm hogy segitett nekünk. köszönöm a közben járást hogy Diánáék eljöttek ide.Ha megfogalmazok egy segítségkérést azt ki lehetne tenni az önök oldalára?mert az Állatorvos felszólított hogy ki kell fizetnem az adósságomat , a magán emberek is szóltak már hogy adjam meg a pénzt és néhány kutyaházra is szükségünk lenne. mégegyszer köszönök mindent.várom válaszát.Gabriella

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu