Szolgálatot teljesítő Palotapincsi kutya
 


A kecskeméti Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának két járőre közül az egyik ma reggel 8 óra előtt, erős forgalmi viszonyok mellett, a lámpát kikapcsoltatva irányította a forgalmat Kecskeméten az Izsáki úton a Hullám vendéglőnél lévő kereszteződésben.

A forgalmat irányító rendőrök egy fékezésre lettek figyelmesek.

Ekkor érkezett meg hozzájuk a váltás... méghozzá 4 lábon!

Egy idős pincsi kutya 1,5 -2 órás késéssel ugyan, de megkezdte a szolgálatot a járőrökkel, de pályafutása azonban nem tartott sokáig.

Nagyon meglepődtek a rend őrei, hogy egy idős zsemle színű, rövid farkú palotapincsi jellegű kan kutya egyszer csak ott állt mellettük és ott is maradt volna a forgalmat irányítani velük, de a szolgálatban lévő rendőrök a forgalmat megállítva azonnal biztonságba helyezték a kutyust, így kivitték a Menhely az Állatokért Alapítványhoz és gondoskodtak az elhelyezéséről, ahol jelenleg is az eredeti gazdáját keresik!

Telephely címe ahová várják a gazdit Kecskemét Kisfái 211/a

Bővebb információ a 0620 577 5617-es telefonszámon illetve az info@menhely.eu e-mail címen.

A kutya nyakában kék biléta van, sajnos chip nincs benne, a mellkasa fehér színű.

A Menhely az Állatokért Alapítvány csapata köszönetét fejezte ki a kecskeméti Rendőr-főkapitányságnak és a szolgálatot teljesítő járőröknek, hogy a kutyusról gondoskodtak és biztonságba helyezték.

http://gongradio.hu/index.php?r=33&c=239774

 
  

Támogatóink-Partnereink

 Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu