Az éjjeli állatorvosi ügyeletről ami Kecskeméten egy megye székhelyen nincs!
 


Sajnos nagyon sok telefonhívás érkezik alapítványunkhoz hétvégén illetve éjszakánként. Gazdik idegesen sírva megrémülve keresnek állatorvost, beteg sérült kedvenceikhez.

Többen reklamálnak nálunk,hogy éjjel egyeteken állatorvost sem lehet elérni...Érthetetlen miért nincs kijelölt állatorvosi ügyelet éjszaka illetve hétvégén!Házi kedvenceink csak munkaidőben lehetnek betegek???

Egy kétségbe esett gazda mesélte a kutyája nagyon beteg lett...elkezdte hívogatni a Kecskeméten praktizáló állatorvosokat, de senkit sem ért el, egyedül Dr. Bende Zoltánt. Ő azonnal szaladt a rendelőbe Dr Tuboly Csabával ,hogy megmentsék egy ártatlan állat életét...időt és pihenést nem sajnálva az éjszaka közepén.Miközben műtötték a kutyust, másik két telefon is érkezett...szombat éjjel levén csak hozták - hozták a beteg kiszolgáltatott állatokat...Ők az éjszakában egyedül a rendelőben Gong rádiót hallgatva dolgoztak.. mentették az állatokat.. a mi kedvenceinket ...

Dr Bende Zoltán éjjel is hívható...Ő valóban az állatokért él és dolgozik!

Köszönet érte!

Menhely és a Mentsvár az állatokért alapítvány munkatársai valamint minden megmentett állatgazdija nevében tisztelettel köszönik meg Bende dr munkáját!

Ezúton kérjük azokat az állatorvosokat akik munkaidőn kívül is az állatokért élnek jelezzék alapítványunknak, hogy segíteni tudjuk szerencsétlen állatokon.

Tel: 0620 576 9693 a nap 24 órájában hívható telefonszámon.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu