Buksi Révbe ért!
 


Szeretném elmesélni nektek rövid kis történetemet. (2013.11.22.)
Amikor világra jöttem nagyon édes aranyos kutyuska voltam. De mind ezek mellett nagyon rossz és eleven is. Egy szép napon fogtam magam és elbarangoltam otthonról. Nagyon tetszett a szabad élet, szaladgáltam vidáman játszottam egyedül. Ekkor kb 2 hónapos lehettem. Én kis buta nem gondoltam, hogy nagyon könnyen baleset érhet. Sajnos ez meg is történt...addig rohangáltam még egy autó el nem ütött.

Nagyon fájt a lábam féltem és sírtam nagyon. Ekkor odajött hozzám egy idősebb néni aki megsajnált a karjaiba vett és felvitt a lakására.

Szegény néni idős és beteges is volt de nem hagyott engem magamra a bajban. Ápolgatott én egyre nagyobb lettem. Sajnos már sétálni sem nagyon tudtunk mert én mindig elrántottam a nénit. Képzeljétek el felengedett maga mellé az ágyába vele aludtam, olyan voltam mint egy családtag. Egyedül a mozgás igényemmel volt baj. Én mozgékony kutyus vagyok nem elégedtem meg az első emeleti lakás mozgásterével.

 
 
 
 

Bővebben
 


Egyszer hallottam ahogy a gazdám valakivel beszél rólam...hallottam és éreztem, hogy nekem akar jót. Sírdogált a telefonban , hogy nekem nem jó lakásban élni mert nem tudok megfelelően mozogni. Másnap délután a Menhely az Állatokért Alapítvány 2 aktivistája megjelent és levittek sétálni, nagyon jól éreztem magam. Minden délután jöttek segíteni a gazdámnak, hogy ne neki kelljen velem sétálni. Egy napon szokatlan időben jelent meg Csaba és Pityu, nem tudtam mire vélni a dolgot. Rémtették a pórázt és elindultunk lefelé. Amikor leértünk láttam többen vártak rám és örültek nekem. Én boldogan szaladgáltam mint minden délután, nem gondoltam arra itt ezen a területen ma futkározok utoljára. Arra lettem figyelmes , hogy a gazdám is jön lefelé kisírt szemekkel egy táskával a kezében. Abban voltak összerakva az én kis dolgaim. Törölközőm, tálkajáim, vitaminjaim és élelem. Ekkor már tudtam, hogy mennem kell. Fájó szívvel néztem a megmentőmre de tudtam mind a kettőnknek így lesz a jó. Elbúcsúztam a nénitől, hozzábújtam és éreztettem vele nem felejtem el Őt soha..Hisz megmentette az életemet 3 hónapon át gondozott és vigyázott rám! Megígérte nekem, hogy megfog látogatni és sokat fog rám gondolni. Eddig tartott a én kis történetem de igérem folytatni fogom.

 
 
 
 

Bővebben
 


2013.12.02-án fotókat kaptunk az új gazditól!

Elmondása szerint nagyon jól érzi Buksi magát mindenki kedvence már.

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu