Kedves állatszerető emberek ...Barátaink!
 


SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMETEKET, HOGY 2014.10.24-25-én 9-12 óra között nagyszabású adományozással egybekötött örökbefogadó napot tart a Mentsvár és Menhely az Állatokért Alapítvány közös összefogásban!

Jön a tél, nagy szükség lenne meleg takarókra, Élelemre, fertőtlenítő szerekre, pólók,rongyok, takarók plédek, minden ami nedvszívó és meleg amit a betegek és műtött kutyák alá be tudunk tenni, kutyáink védelmére a hideg ellen.Szalmát is szívesen fogadunk. Ezeken felül vasanyag, nád, hipó, domestos, takarítószerek, stb... Bármilyen adománynak örülünk.

Biztosan mindenkinek van otthon olyan dolog amit már nem használ és szívesen felajánlaná egy jó cél érdekében.

Nem tudjuk ismeritek e menhelyünk működését?

Röviden ismertetjük veletek...

Alapítványunk azért jött létre, hogy a kidobott, megkínzott állatok élete megoldott legyen. Minden bekerült kutyát ellátjuk attól függően milyen állapotban van. Ha sérült, beteg akkor orvosi ellátásban részesítjük. Alapítványunk vendég szeretetét élvezik addig amíg nem találunk nekik megfelelő , gondoskodni tudó szerető gazdit. Örökbeadáskor szerződést kötünk az örökbefogadóval.

Örökbeadott állataink tartását vissza is ellenőrizzük és csak abban az esetben maradhat nála a kutya ha megfelelő tartásban részesül.

Egyetlen kutya sem kerül elaltatásra, minden esetben gazdit keresünk nekik, addig pedig menhelyünkön élnek...sajnos rácsok mögött

Kérünk benneteket gyertek el minél többen győződjetek meg róla mennyi kidobott, árván maradt kutya él a rácsok mögött!!!

Mi a kutyusokkal 24-én és 25-én is a menhelyen leszünk várunk benneteket szeretettel!

Cím: Kecskemét Kisfái 211

Bővebb információ a 0620 476 9693-as telefonszámon.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu