Segítséget kértek alapítványunktól egy kutya megmentésére..
 


Azonnal indultunk hiszen nem tudtuk a kutya milyen állapotban van.

Lajosmizse és Felsőlajos között, az új Tanyacsárdához vezető úton lehet megközelíteni az alkotótábort, ahol most vagyok. Krisztina farm a neve.

Tisztelt Alapítvány!

Két napja itt van egy barna kutyus, nem tudjuk honnan jött, de úgy tűnik, kicsinyei vannak, vagy inkább voltak. Szegénykének adunk néha enni, de a vendégház tulajdonosai már nem tudják befogadni, mert nekik is van több kutyájuk. A művészek között sem akad, aki gazdája lenne, mert mindenkinek van kutyája, vagy messze lakik, nem viszi magával. Pedig annyira édes, és hálás minden jó szóért és falatért. Azt hiszem, beteg is, duzzadtak a csecsei, sokat iszik, lehet, nem tudja szoptatni a kölykeit. Szóval tanácstalanok vagyunk. Nem tudnátok segíteni?

M...

 
 
 
 

Bővebben
 


********************************************************

Azonnal indultunk, hiszen nem tudtuk milyen állapotban van szerencsétlen állat!

********************************************************

Kedves Alapítvány!

Még egyszer köszönöm a segítséget. Képzeld el, napok óta velünk volt az anya kutyus, és csak találgattuk, hol lehetnek a kicsinyei. Mindenki azt hitte, hogy valakik eltették őket láb alól, az öreg kutyát meg elüldözték. Szegény még sántikált is. A farm tulajdonosai állandóan el akarták zavarni, kérték, hogy ne etessük, persze, mindannyian etettük titokban. És, persze, aggódtunk, mi lesz vele, ha elmegyünk. Ma, amikor a menhelyes fiatalember elvitte a kutyát, az egyik kollégám megjegyezte, hogy ő látta bemenni a szomszédos lakatlan tanyába. Délután kerestem egy lyukat a kerítésen, bemásztam, és a disznóólban megtaláltam a kiskutyákat. Azt hittem, megszakad a szívem. Hát, a kollégáim is odavoltak teljesen. Gyönyörű, egészséges kis jószágok, három barna és három fekete. Ahogy veled megbeszéltük, ma este elvittem a menhelyre. Judit! Énrám még nem nézett úgy ember, mint az anya kutya, amikor már a kölykei ott feküdtek mellette. Annyi hála áradt a szeméből, alig tudtam ott hagyni. Aranyos volt a biztonsági őr, azt mondta, majd látogassam meg őket és hozzak fényképezőgépet. Bizony, én is erre gondoltam. Kevés időt voltam a menhelyen, de láttam a sok kutyát és a körülményeket. Csodálatos dolgot vittetek végbe. Azt gondoltam, hogy talán rádiót sokan tudnak csinálni, de ilyet nagyon-nagyon kevesen! Büszke lehetsz a munkádra. Megkockáztatom, hogy büszkébb lehetsz, mint a rádióra. A kollégáknak rögtön megtelefonáltam, hogy együtt a család. Ők már a menhely miatt is aggódtak, de elmondtam, hogy amit ti csináltok, az példaértékű. Ez nem sintértelep. Itt nem ölig meg a kutyákat, hanem gondjukat viselik és igyekeznek gazdát találni számukra. Hát, szép, de nehéz munka.

Sok-sok puszit és egy fotót küldök a kutyusról.

*************************************************

Már a menhelyen biztos kezekben!

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu