Bejelentést kaptunk!
 


Rossztartási körülményekre hívta fel a figyelmünket a bejelentő

Tisztelt Állatvédők!
Tiszakécskén a szomszédomba van egy keverék kutyus aki elég idős. Tizenhárom éves minimum van. A gazdája alkohol függő és nem ad neki rendesen enni és alultáplált a kutya és a szőrzete is nagyon rossz állapotban van. Nagyon vakarózik. Adtunk már neki már nem is egyszer enni, de ez nem megoldás. ********* 95. sz. Én a*****sz. alatt lakom. Köszönettel: ********

Tegnap voltunk Kécskén, és megnéztük a kutyust.

Pont arra járt egy bácsi, aki a saját kutyusát vitte sétálni a Tiszára. Ő épp akkor vitt egy vödör csontot a szóban forgó kutyusnak.

A bácsi elmondása szerint a kutyus gazdája valóban nem igazán gondoskodik a kutyáról, a szomszédok etetik. Viszont a kutyus odáig van a gazdájáért. Rendesen sír, ha a gazdája elmegy otthonról, őt meg otthon hagyja.

De általában a kutya is megy vele. A kapun akkora rés van, hogy a kutyus szabadon közlekedik. Elmegy szomszédolni, majd hazamegy. (Nincs megkötve )Nem találkoztunk a kutya gazdájával, pedig otthon lehetett. Képeket sikerült készíteni. Nem sovány a kutyus. Kedves, barátkozós kan kutyus. Kicsit nagyot hall és látszik rajta, hogy már nem mai gyerek.

Háza nincs a kutyusnak, de akkora rendetlenség és utólag hozzáépített dolgok vannak a ház körül, hogy bárhová el tud húzódni.

Életveszélyben nincs a kutya.

Felszólítót hagytunk a gazdának!

 
 
 
 

Bővebben
 


 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu