6 kiskutya életét mentette meg 2 kisfiú Lajosmizsén....
 


A Menhely az Állatokért Alapítvány őrszolgálata Április 28-án ellenőrzést tartott Kecskemét és vonzás körzetében. A tanyákon nehéz sorban élő kutyáknak élelmet osztott.

Már az utolsó helyszíneken jártunk amikor bementünk egy ingatlanra, hogy ott is megetessük a kutyákat. A tulajdonos gyerekei jöttek szólni, hogy kiskutyákat találtak játék közben a szemétrakáson.

Azonnal a helyszínre siettünk, félve attól, hogy már csak tetemeket találunk. Ahogy kiszálltunk a kocsiból hallottuk a végtelen keserves sírást. Egy sárga zsákban 6db párnapos kölyök sírt, éhesek voltak és fáztak. Azonnal segítséget kértünk hiszen jelenleg szoptatós anya kutyánk nincs a menhelyen.

Tőzsér Judit Elnök Asszony a segítségünkre sietett, felhívta Lakos Györgyöt aki készséggel próbált segíteni nekünk. Talán 10percbe sem telet,( persze ez nekünk sokkal többnek tűnt akkor)mondta ha feltudjuk vinni Budapestre akkor eltudja helyezni a csöppségeket. Megpróbáltuk őket megetetni és felmelegíteni, hiszen már a pici testük kezdett kihűlni. Ezután azonnal Pestre indultunk a kutyusokkal ahol Lakos Györggyel találkoztunk. Átvette a piciket és igyekezett minél előbb az ideiglenes befogadóhoz érni velük. 3 óra alatt megoldódott az elhelyezésük. Őrszolgálatunk természetesen a feljelentést megteszi ismeretlen tettes ellen.

Köszönet a 2 fiúnak akik nem mentek el a kidobott kutyák mellett, ezzel megmentették az életüket.

 
 
 
 

Bővebben
 


Kapcsolódó cikkek:

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu