Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány
 


A Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány 2009 decemberében azzal a céllal jött létre, hogy a már meglévő állatvédelemmel és környezetvédelemmel kapcsolatos problémákat kezelje, ezekre térségünkben és országos viszonylatban is megoldást találjon.

Ebrendészeti telepünk és menhelyünk Kecskemét Kisfái 211/a alatt működik, ott fogadjuk azokat a gazdikat akiknek kis kedvence elveszett, elkóborolt illetve azokat az örökbefogadó családokat is, akik tőlünk szeretnének kutyust haza vinni.

Alapítványunkhoz került állatoknak minden esetben gazdit keresünk, egyetlen kutyát sem altatunk el, célunk az állatok megmentése, gyógyítása.

Lakossági bejelentés alapján ellenőrizzük a rossz tartású kutyák körülményeit Állatvédelmi őrszolgálatunkkal, a bejelentéseket az Állatvédelmi Őrszolgálat számán lehet megtenni a

+36-20 577-56-17 telefonszámon vagy e-mailen az orszolgalat@menhely.eu

Nagy hangsúlyt fektetünk a szemléletformálásra, állatvédelmi fórumokon ismertetjük a legújabb jogszabályokat, a rádió állatvédelmi műsorában beszélgetünk az állatvédelemről, iskolákban pedig osztályfőnöki órákon kollégáink és szakértők bevonásával tanítjuk a gyermekeket felelős állattartás szabályaira.

 
  

Támogatóink-Partnereink

 EXPODOM

Fehérkereszt Állatvédő Liga Dömötör kisállatrendelő

Feldmájer és Somogyi Ügyvédi Iroda


Zimay Zsuzsanna közjegyző


kutyakozmetikus
RTL klub Index.hu