Örökbefogadás menete

Örökbefogadás menete:

Kutyáinkat családi kedvencnek- társnak szeretnénk tudni, vagyis telek- házörzésre a kert végébe nem adunk kutyát örökbe.

Előellenörzés és utóellenőrzés van minden örökbefogadás alkalmával.

Ha kell kimegyünk magunk, de sokszor elég, ha az érdeklődő küld emailen képeket és kapunk információkat.

Kutyusainkat kinti – benti tartásra adjuk, vagyis az óriás méretűek kivételével bent a lakásban is kell fekhelyet biztosítani részére. Felnőtt kutyák max 6 órát lehetnek maguk, kölyök kutyák esetében 4-5 órát lehetnek egyedül. Ha van családtag aki mindíg otthon van az a legtökéletesebb. Lehet vinni dolgozni is ha kutyabarát a munkahely. Megfelelő méretű kertet igényelnek homokos- füves résszel. A kinti szigetelt kutyaház a bejárati ajtóhoz legközelebb legyen, esőtöl védett teraszon esetleg. Ne legyen a területen kennel vagy lánc. Megfelelő kerítés legyen, a szökés miatt.

Az örökbefogadónak kölyök kutya esetében vállalnia kell az 1 éves korig a kiivartalanítást, ezt igazoló dokumentumot menhelyünknek be kell mutatni. Kölyök kutyát vinni kell kutyasuliba, felnőtt kutyát is rendszeresen kell vinni sétálni, kutyajátszótérre.

Képet várunk: a benti fekhelyről, a kinti fekhelyről, kertről, kerítésről.

Infót kérünk: A lakásban hol mozoghat a kutya, mennyit lenne egyedül, van-e másik kutya, ivartalanítást vállalják-e, viszik-e sétálni, kutyasuliba.

Az örökbefogadás elindítása nem biztosíték arra, hogy autómatikusan Önöké lesz a kutya. Ha sikeres az örökbefogadás akkor örökbefogadói díj ellenébe megbeszélés után vihetik haza a kutyust.

Minden kutyánk minimum 3 oltással, chippel, felnőtt kutyáink ivartalanítva, szocializálva, külső és belső parazitamentesítéssel kerülnek új családba. Kölyök kutyákat nem tudunk ivartalanítani.

Az örökbefogadott kutyákat rendszeresen utóellenőrizzük, megnézzük később is úgy élnek ahogy mi azt szeretnénk. Ha nem megfelelő a tartása akkor a kutyust visszahozhatjuk.

Csak nagykorú fogadhat örökbe állatot.

Idős, mozgáskorlátozott embereknek csak mi tudunk kutyát javasolni.

További információért kérem hívja örökbefogadói számunkat: 06-70-198-27-27

Cicák esetében:

Cicáinkat benti tartásra adjuk örökbe.

Felnőtt cicákat ivartalanítva, 2 kombi oltással, tesztelve, külső-belső parazitamantesítve vihetik haza, míg a kölyök cicáinkat 2 kombi oltással, külső-belső parazitamentesítve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatják örökbe. Külön kérés esetén tudjuk tesztelni a kölyköket.